SEPET0 GİRİŞ YAP

RİTMİK ŞAL

160 TL
Model tarifini satın aldığınızda hem pdf dosyayı indirebilecek hem de detaylı anlatım içeren videoya erişebileceksiniz..
Model ve kit alımlarında iade yapılamaz.

Bu model için hazırladığımız farklı renklerde iplerden oluşan kitlere ulaşmak için tıklayın.

Ritmik Şal Kiti


Gereken Beceriler

Düz ve ters örgü, kesme, arttırma.

Zorluk Derecesi

2/4

Yardımcı Aletler

Yün iğnesi, ilmek ayracı.

İp

2 ayrı renk ince ip (fingering weight)

Şiş

3.25 mm 80 cm veya daha uzun misinalı yuvarlak şiş.

Boyut

25 ilmek x 34 sıra = 10cm. Düz örgü ile bloklandıktan sonra ölçülmüştir.

Ölçüler

Tek boyut. Ölçüler bloklama işleminden sonra alınmıştır. Bitmiş uzunluk : 150 cm Bitmiş genişlik : 70 cm. (En derin kısım.)

Açıklama

Gölge örgü tekniği ile tasarlanan Ritmik şal yapısal olarak klasik bir üçgen şal biçimine sahiptir. Yukarıdan, sihirli halka yöntemi ile 7 ilmek atılarak başlanan şal, her iki sırada bir ortadan ve iki kenarlardan 4 ilmek artış yapılarak büyümektedir. Sadece düz ve ters ilmeklerle örülen modelde düz ilmeklerin yanına gelen haraşo ilmeklerin kabarıklığı gizli görüntüyü oluşturmaktadır. Modelde, zikzak desenlerin ritmik tekrarını vurgulayabilmek için haraşo sıraların başında ve sonunda kayan ilmek tekniği kullanılmıştır. Temelde iki renkli olan şal, gölge etkisini vurgulamak için keskin kontrasta sahip renklerle tasarlanabileceği gibi, tabanı kendinden renk geçişli iplerle örüldüğünde tamamen farklı bir etki yaratacaktır.

Adres : Teşvikiye Mah. Hüsrev Gerede Caddesi No:66/1 Şişli/İstanbul e-mail : info@orgutopya.com Telefon: +90 212 973 13 33

All rights reserved ©

Gizlilik ve Çerez Politikası Site Kullanım Koşulları Mesafeli Satış Sözleşmesi Ön Bilgilendirme Formu